Welkom bij BCS van Loon

Werken bij BCS van Loon

Wij zijn binnen BCS van Loon altijd opzoek naar nieuwe vakbekwame autotechnici die ons helpen in het verbeteren van het bedrijf. Voor deze zoektocht hebben we twee fantastische vacatures openstaan. Vooralsnog zijn we opzoek naar dé Diagnose specialist van Nederland en ook een nieuwe 1e monteur APK. 

Als jij je aangesproken voelt, schroom dan niet om te solliciteren! Want je krijgt niet alleen een warm welkom bij onze garage in Gouda, maar je ontvangt ook nog eens een welkomstbonus ter waarde van €1.500,- euro!

Meer informatie over de vacture(s) lees je verder op de pagina.

Diagnose specialist

Wat ga je doen?

Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, maar op het moment dat er een complexe reparatie aankomt, is deze klus van jou! Je voelt de drive om alle mechanische en elektronische storingen op te sporen en op te lossen. Onze werkplaats in Gouda bestaat uit, drie monteurs waarvan jij de 4de kan worden. De receptie bestaat uit een service manager en een verkoop adviseur. In deze werkplaats worden zowel mechanische als elektronische personen- én bedrijfswagens van alle merken onderhouden en gerepareerd.Wij zijn gespecialiseerd in Audi, Volkswagen, Skoda en SEAT auto's. En niet geheel onbelangrijk, wanneer je onze nieuwe diagnose specialist bent ontvang je een welkomstbonus van €1.500,- euro!

Vacature omschrijving diagnose specialist

1e monteur APK (40u per week)

Wat ga je doen?

Een groot deel van je werk bestaat uit onderhoud- en reparatiewerkzaamheden, maar op het moment dat er een complexe reparatie aankomt is deze klus van jou! Je voelt de drive om alle mechanische en elektronische storingen op te sporen en op te lossen. Onze werkplaats in Gouda bestaat uit, drie monteurs waarvan jij de 4de kan worden. De receptie bestaat uit een service manager en een verkoop adviseur. In deze werkplaats worden zowel mechanische als elektronische personen- én bedrijfswagens van alle merken onderhouden en gerepareerd. Wij zijn gespecialiseerd in Audi, Volkswagen, Skoda en SEAT auto's. En niet geheel onbelangrijk, wanneer je onze nieuwe 1e monteur APK bent ontvang je een welkomstbonus van €1.500,- euro!

Vacature omschrijving 1e monteur APK

Ben jij geïnteresseerd?

Natuurlijk ben je geïnteresseerd geraakt. Dat snappen wij heel goed. Daarom willen we graag met je in contact komen voor een kop koffie. Maar eerst; Stuur je CV naar ruud@vanlooncarservice.nl en wie weet word je uitgenodigd voor een gesprek. 

Wij kijken uit naar je reactie. 

Meer informatie nodig over de vacature? Bel naar 0182-532000

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen