LOGO van Loon

Over ons

Van Loon Carservice is een merkonafhankelijk autobedrijf in Gouda en richt zich op het verkopen en onderhouden van jonge auto's onder het kwaliteitslabel 7-voudige zekerheid en het verkopen van nieuwe auto's van alle merken. 

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor periodiek onderhoud aan uw auto. Ook voor een APK-keuring, reparaties en het wisselen van de autobanden bent u bij ons aan het juiste adres.  

Waar staan we voor?

Wij staan voor duidelijk en goed advies en kwaliteit. Onze missie is het helpen van de klant op een eerlijke en deskundige manier zodat deze niet voor verassingen komt te staan. Hiervoor zorgen wij er voor dat er altijd een ervaren monteur aan uw auto werkt volgens de fabrieksgegevens van de fabrikant. Dit betekent dat uw auto bij ons op de juiste manier wordt onderhouden en u de fabrieksgarantie behoudt op uw auto.

Over ons van Loon

Hoe zijn we begonnen?

Van Loon Carservice is opgericht in 2015  door Ruud Baars. Die het bedrijf heeft doorgezet na het stoppen van de familie van Loon. Door met een frisse blik en een mooie oranje uitstraling zijn we zeer resultaatgericht aan het werk gegaan en hebben het bedrijf weer goed op de kaart kunnen zetten.

En in mei 2018 zijn we naar een mooie nieuwe locatie verhuist op de Nieuwe Gouwe O.Z. 9 waar we een mooie plek hebben kunnen realiseren om ons bedrijf voort te zetten. De locatie hebben we gelijk voor zien van alle moderne gemakken en uitlees apparatuur om ook de toekomst aan te kunnen.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen