Motorolie BCS Van Loon

Motorolie verversen

Bij Bosch Car Service Van Loon profiteert u van topmerken motorolie

Voor het onderhoud van uw auto maakt Bosch Car Service Van Loon in Gouda gebruik van de hoogste kwaliteit in Bosch-onderdelen, apparatuur en gereedschappen. Diezelfde kwaliteit bieden wij u ook voor het verversen of bijvullen van uw motorolie. Bosch Car Service werkt met toonaangevende merken op het gebied van motorolie. Van deze topkwaliteit, op basis van jarenlang onderzoek en ervaring in de praktijk en racerij, profiteert u tijdens elke servicebeurt die u bij Bosch Car Service Van Loon laat uitvoeren.

Eigenschappen motorolie

Elke automotor, benzine en diesel, krijgt het meest te verduren bij een koude start. Om slijtage aan draaiende en bewegende delen te voorkomen, is het zaak dat de motorolie zo snel mogelijk deze componenten in de motor bereikt. Dit betekent dat de olie ‘dun’ genoeg moet zijn om bij lage temperaturen goed te vloeien en ‘stabiel’ genoeg om ook bij zeer hoge temperaturen optimaal te blijven smeren. Deze eigenschappen noemen we de ‘viscositeit’ van de motorolie. Deze staat als een getallencode vermeld op de olieflacon of -jerrycan, bijvoorbeeld 5W40, of 0W30. Bosch Car Service Van Loon past in uw auto altijd de motorolie* toe met de technische specificaties die door de fabriek zijn voorgeschreven. Deze gegevens vindt u ook in uw instructieboekje.

Motorolie rek MPM

Wij hebben uw motorolie

Bosch Car Service Van Loon levert motorolie voor elk merk en type auto, ook voor racedoeleinden en andere heavy duty-toepassingen. Wilt u weten welke olie geschikt is voor uw auto? Kom dan langs op de werkplaats en wij vinden de olie die perfect past bij uw auto.  

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen