Hoe zijn wij begonnen?

Van Loon Carservice is opgericht in 2015 door Ruud Baars. Ruud heeft het bedrijf doorgezet na het stoppen van de activiteiten van de familie van Loon. Met een frisse blik en een nieuwe huisstijl met een mooie oranje uitstraling zijn wij zeer voortvarend aan het werk gegaan en hebben het bedrijf weer goed op de kaart kunnen zetten. Komt u eens langs om kennis te maken!

Begin mei 2018 zijn mochten we de stap naar een mooie nieuwe locatie maken. Op de Nieuwe Gouwe Oost Zijde 9 is een fijne werkplaats met alle moderne gereedschappen en uitlees apparatuur ingericht om ook de uitdagingen in de toekomst aan te kunnen.

Waar we voor staan

Van Loon Carservice staat voor eerlijkheid, goed advies en kwaliteit.

Onze missie is om de klant op een eerlijke en deskundige manier te begeleiden bij de aankoop en het onderhoud van een auto zodat deze niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat er altijd een ervaren servicemonteur volgens de fabrieksgegevens van de fabrikant aan uw auto werkt. Dit houdt ook in dat uw auto bij ons op de juiste manier, volgens het boekje, wordt onderhouden en u de fabrieksgarantie behoudt op uw (nieuwe) auto.

Neem een kijkje

Wij werken vanuit een moderne en ruime werkplaats.

Hier vindt u een foto impressie van ons bedrijf, de kwalitatief hoogwaardige apparatuur en onze vakkundige mensen.